Bureisingsliv Del 2

Det har vært lite å skrive om i det siste, all tid går gjerne med til å søke jobber og ordne med førerkort.. Nærmere bestemt utvidelse og etterutdanning (YSK)

Allikevel tenkte jeg å dele litt med dere om tingenes tilstand. Jeg har jo  skrevet tidligere om plassen her jeg bor og hvordan jeg ønsker å utvikle den.  Vi kan nok nesten kalle det bureising etter 10 år nærmest i brakk… Men sjølve bua får vente. Da må det nok mer til..

Det har streifet meg at jeg burde hatt en urtespesialist innom her før jeg skjærer ned alt sammen for her tror jeg virkelig det kan finnes mye som man ikke finner overalt.. Det meste er sikkert bare ugras og giftig, men jaggu er det mye fint å se på allikevel. Og det er ikke mer enn to år siden vi oppdaget en skatt i kaoset.. Nemlig en flott løpstikke som vokser ved siden av gressløken rett  utenfor døren.. Det gjorde underverker for suppene her i gården, det kan jeg fortelle..

I alle fall, det har blitt litt nedskjæring og mer skal det bli. Ett mål på veien blir å få tak i en gravemaskin slik at jeg kan klore bort en del for å lage oppbygde bedd til forskjellige dyrkeprosjekter, dette er tildels nødvendig fordi det er rimelig bratt her og siden det er uhyre frodige forhold her i Feiring så kan det være kjekt å ha litt begrensninger for spredning av ymse vekster, og delvis fordi jeg syns det er flott å se på. Økonomien har stoppet dette tidligere, men håper det vil snu ganske snart.

Det vil neppe bli de store resultatene her i år, men tanken er å få bort mest mulig av det som ikke skal være her slik at det er klart for å sette planer ut i livet til våren igjen.  Det er mye som må leses og læres før jeg blir noe dugandes gartner, har jeg konkludert med.

Det skal forhåpentligvis også bli noen bikuber her til neste år, da jeg har veldig trua på resultatene pga alle de ville vekstene rundtom i høgget her..

Store planer har jeg alltid hatt, og av ganske schizofrent kaliber.. Jeg lar meg ikke definere av noen ting, men det er jo sikkert ikke alle som synes det er helt normalt for en gammel søplemann og lastebilsjåfør og bli hobbykokk og matentusiast med sans for flotte hagedesign.. (maskinfører har jeg hatt lyst til å bli hele livet, så maskinførerkurs tok jeg for to år siden også ) Så allsidig må jeg ha lov til å kalle meg.

Jakta og friluftslivet spiller selvsagt en rolle i forbindelse med matinteressen samt gode teamplayere i verdens beste matgruppe på fb, Kjøkkenkroken! -den originale med ca 12.000 medlemmer. (midlertidig inntaksstopp, forresten)

Stort mer er det vel ikke å meddele for øyeblikket..

Grimm hilser til alle flotte lesere og håper dere passer på dyra deres i varmen.

 

Takk for oppmerksomheten og beste hilsener fra Ronny!

Ved å trykke på linken under kan du følge meg på fb også 🙂

Ronnys ville verden på facebook

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *