Litt om meg:

Jeger og villmann, selvstendig næringsdrivende og lidenskapelig opptatt av god mat, godt drikke og bra selskap!

Jeg er ikke den typiske friluftsmann som får stor glede av evig ensomhet på forblåste vidder, men snarere en sosial kar som liker å dra på fisketurer, jaktturer og gutteturer. Helst i skauen, men foretrekker trivelige hytter med fasiliteter til å trylle frem litt «rett over snittet» turmat til mitt selskap!

Jeg har mye av min bakgrunn fra diverse transport, noe erfaring fra sveiseverksted og endel montering av forskjellige produkter som trappeheiser, solskjerming, varmepumper og vektsystemer til anleggsbransjen.

For tiden er jeg ganske opptatt med å finne en virksomhet som jeg føler kan gi meg en god plattform og som likeledes kan ha nytte av min varierte bakgrunn, slik at det blir litt mer midler til fremtidige opplevelser, så det kommer ikke fullt så hyppige innlegg om dagen, minst av alt om det jeg vil helst vil dele med dere; nemlig begivenhetsfylte turer med godt selskap og bra mat på mitt vis.

Heng gjerne med, etterhvert vil det bli litt videoer og forhåpentligvis litt bra turhistorier samt at jeg skal legge ut litt fra mikrobruket her etterhvert som det (forhåpentligvis!!) utvikler seg! – eget innlegg om det i arkivet.

Vi sees rundt bålet en dag!

Beste hilsener fra Ronny S. Ryen!